Lidhje

Shqipëri: KQZ merr në dorëzim listat e qytetarëve me letërnjoftime


Në Tirane Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mori ne dorezim listat e qytetareve me karta identiteti, dhe atyre qe nuk aplikuan fare per dokumentin e ri. Nje zedhenes i ministrise se brendshme deklaroi se deri ne afatin e fundit nuk aplikuan per karta identiteti rreth 250 mije shtetas. Korrespondenti yne, Ilirian Agolli, njofton nga Tirana.

XS
SM
MD
LG