Lidhje

Takim i Presidentëve të Ballkanit Perëndimor


Presidentët e vendeve të Ballkanit Perëndimor përfunduan sot në Vlorë një takim dy ditor. Presidentët e Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë dhe Malit të Zi deklaruan se vendet e rajonit po kapërcejnë problemet dhe po punojnë me një vizion të përbashkët euroantlantik.

XS
SM
MD
LG