Lidhje

Shqipëria në zgjedhje


Shqipëria zhvilloi zgjedhje të përgjithshme të cilat shihen si të rëndësishme pasi vijnë në një kohë kur vendi është bërë anëtar i NATO-s.

Cili do të jetë ndikimi i këtyre zgjedhjeve për të ardhmen e Shqipërisë si një vend që aspiron të të hedhë hapin tjetër të madh për t’u anëtarësuar në Bashkimin Europian?

Zëri i Amerikës po e mbulon nga afër dhe drejtpërdrejt këtë proces përmes kronikave nga vendi dhe intervistave me lojtarët kryesorë të politikës shqiptare.

XS
SM
MD
LG