Lidhje

Shkodër: Nis shpërndarja e bazës materiale për votimet


Sot në mesditë, nisi shpërndarja e bazës materiale të votimit per 413 qendrat e votimit të ngritura në tre rrethet e Qarkut të Shkodrës. Fillimisht, baza materiale e votimit u dërgua në komunat e largëta malore, shoqëruar nga komisionerët dhe policia vendore. Ndërkohë, komisionerët dhe vëzhguesit e forcave politike shprehin qëndrime të ndryshme në lidhje me përgatitjet e procesit zgjedhor.

XS
SM
MD
LG