Lidhje

Shqipëri: Qindra emigrantë kthehen për të votuar


Disa qindra emigrantë shqiptarë nisën të kthehen nga Greqia për votimet e nesërme. Autoritetet policore shqiptare dhe greke thonë se kanë marrë të gjitha masat për të përballuar lëvizjen në kufi. Korrespondenti ynë Raimond Kola sjell hollësi

XS
SM
MD
LG