Lidhje

Zhvillohen votimet në Qarkun e Gjirokastrës


Në Qarkun e Gjirokastrës që përfshin edhe Tepelenën dhe Përmetin procesi i votimit vijoi normalisht. Vetëm në një qendër votimi ne një fshat të Tepelenës me rreth 200 votues nuk u krye votimi, pasi banorët bojkotuan procesin duke kërkuar investime në infrastrukturë. Edhe sot kthimi i disa qindra emigrantëve nga Greqia ndërsa në pikat kufitare u vu re në mesditë një dyndje e imigranëtve që pasi votuan po rikthehen në Greqi.

XS
SM
MD
LG