Lidhje

Shqipëri : Ecuria e zgjedhjeve të përgjithshme parlamentare


Të gjithë protagonistët e politikës shqiptare, kanë bërë thirrje për votuesit, që t'u drejtohen kutive të votimit. Presidenti i Shqipërisë Bamir Topi, Kryeministri Sali Berisha, kryetari i Partisë Socialiste Edi Rama dhe kryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrimi, kanë theksuar se e rëndësishme është që të respektohet procesi i votimit.


XS
SM
MD
LG