Lidhje

Probleme në qendrën e votimit në Bushat të Shkodrës


Në qendrën e numërimit të votave numër 41, në komunën e Bushatit në Shkoder, rinisi në mesditë procesi i numrimit të votave, pas një ndërprerjeje prej 36 oresh, për shkak të mosmarrveshjeve mes komisionerëve të forcave të ndryshme politike. Qendra e numërimit të votave në Bushat mendohet të jetë përcaktuese në ndarjen e mandateve për Qarkun e Shkodrës, dhe ndoshta edhe për rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve ne shkallë vendi.

XS
SM
MD
LG