Lidhje

Intervistë me kryetarin e Bordit Bankar të Kosovës


Kryetari i Bordit Drejtues të Autoritetit Qendror Bankar të Kosovës thotë se nga anëtarësimi në Fondin Monetar vendi do të mund të përballojë krizën e tanishme ekonomike dhe të sigurojë qëndrueshmëri fiskale. Në një intervistë me kolegen Rudina Dervishi, zoti Gazmend Luboteni thotë se duhet patur kujdes defiçiti i shtuar buxhetor për të cilin ka tërhequr vëmendjen edhe Fondi Monetar Ndërkombëtar.

XS
SM
MD
LG