Lidhje

Gratë në qeverisje


“Gratë në qeverisje”, ishte tema e një diskutimi që zhvilluan ditët e fundit në Uashington një numër grash në pozita drejtuese në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni.

Përfshirja e grave në politikë është me rëndësi të madhe për tranzicionin demokratik në Ballkanin Perëndimor, thonë drejtuesit e NAAC-ut, Këshillit Kombëtar Shqiptaro-Amerikan që organizoi diskutimin në bashkëpunim me Institutin Demokratik Kombëtar me qendër në Uashington.

Një material mbi këtë diskutim mund ta ndiqni së shpejti në programin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG