Lidhje

Intervistë me Z. Sasha Rashiç


Megjithëse kthimi i personave të zhvendosur në Kosovë vazhdon, numri i të kthyerve ende është i vogël dhe çështja ka marrë kryesisht karakter politik.

Në një intervistë me Zërin e Amerikës, Ministri në Qeverinë e Kosovës për Kthim dhe Komunitete, Sasha Rashiç flet për problemet politike, ekonomike dhe të riintegrimit me të cilat ndeshet kthimi i të zhvendosurve si dhe për projektet që qeveria ka për këtë qëllim.

XS
SM
MD
LG