Lidhje

Autoritetet e Prishtinës i kërkojne sqarime EULEX-it


Autoritetet në Prishtinë u kanë kërkuar zyrtarëve te Misionit EULEX që t’i njoftojnë ata lidhur me çdo diskutim që ky mision zhvillon me Beogradin. Zëvendëskryeministri i Kosovës, Hajredin Kuqi, përmes një letre dërguar shefit të Misionit EULEX, ka kërkuar nga ai sqarime lidhur me bisedimet që zyrtarë të këtij misioni thonë të kenë zhvilluar me zyrtarë në Beograd për policinë, drejtësinë dhe doganat e Kosovës.

XS
SM
MD
LG