Lidhje

Kosova dhe UNMIK-u


UNMIK-u e ka pakësuar ndjeshëm personelin e tij në Kosovë.

Zv/shefi i UNMIK-ut, Robert Sorenson thotë se detyra e tanishme e misionit përqendrohet në aspekte të tilla si vendosja e kontakteve mes komuniteteve apo kthimi i të zhvendosurve.

Sipas tij, ky mision nuk ka përplasje me EULEX-in, i cili merret me çështje të tjera.

Përmbledhjen e një interviste që zoti Sorenson i dha Zërit të Amerikës mund ta ndiqni së shpejti në programin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG