Lidhje

Zhvillimi i sektorit të peshkimit në Sarandë


Sektori i peshkimit po përballet me vështirësi në qytetin e Sarandës në Jug të Shqipërisë. Por kohët e fundit është rritur interesimi për të investuar në këtë sektor. Disa kompani vendase dhe të huaja po financojnë projekte që synojnë rritjen e prodhimit të peshkut.

XS
SM
MD
LG