Lidhje

Së shpejti në treg një CD me muzikë dhe recitime të Papa Benediktit


Zyrtarët e kompanisë të regjistrimeve thonë se do të publikojnë një CD me këngë dhe recitime të Papa Benediktit. Kompania e regjistrimeve Geffe thotë se CD-ja do të dalë në shitje më 30 nëntor.

Një pjesë e të ardhurave nga shitja do të përdoren për edukimin muzikor të fëmijëve të varfër në mbarë botën. Organizatorët thonë se regjistrimet janë realizuar në Vatikan, në Kishën e Shën Pjetrit, ku Papa Benedikti nën shoqërimin e korit të Akademisë Filarmonike të Romës. Ata thanë se në CD Papa flet në italisht, portugisht, frengjisht dhe gjermani.//lkXS
SM
MD
LG