Lidhje

Investime të reja në Delvinë nga qeveria vendore


Delvina është një qytet i vogël në Jug të Shqipërisë ku, kohët e fundit, po kthehet vëmendja për investime. Drejtuesit e qeverisë vendore thonë se po bëjnë përpjekje për të shtuar vendet e reja të punës dhe për të nxitur zhvillimin e turizmit kulturor. Kryetari i Bashkisë së Delvinës Dhurim Alinani thotë se qyteti po del edhe nga një izolim i mëparshëm përmes ndërtimit të infrastrukturës së re që e lidh atë me zonën e bregdetit dhe me Gjirokastrën.

XS
SM
MD
LG