Lidhje

Kosovë: Strukturat e policisë tërësisht funksionale


Drejtuesit e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Kosovës, thonë se janë tejkaluar problemet lidhur me hierarkinë në policinë e vendit. Qindra pjesëtarë të policisë nga radhët e komunitetit serb u rikthyen në punë në fillim të verës duke i dhënë fund bojkotimit që filloi pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës. Ndërkaq ende nuk janë zgjidhur çështjet që kanë të bëjnë me doganat dhe drejtësinë në veriun e Kosovës të banuar me shumicë serbe.

XS
SM
MD
LG