Lidhje

Kosovë: Punohet për integrimin e sistemit gjyqësor


Zyrtarë të EULEX-it dhe të Këshillit Gjyqësor të Kosovës thanë sot se janë duke punuar për integrimin e sistemit të drejtësisë në vend, duke përfshirë edhe gjykatat ne veriun e Kosovës. Ata thanë se kanë siguruar tashmë një sistem për menaxhimin elektronik të çështjeve gjyqësore që do të ndikojë shumë në përmirësimin e punës në drejtësi, që është fusha më e kritikuar deri tani në Kosovë.

XS
SM
MD
LG