Lidhje

PNUD-i humulton opinionin publik në Kosovë


Një raport i Programit për Zhvillim të Kombeve të Bashkuara nxjerr në pah se qytetarët e Kosovës i shohin papunësinë dhe varfërinë si faktorët kryesorë që rrezikojnë qëndrueshmërinë e vendit. raporti përfshinë vlerësimet e mbi 1 mijë e 200 qytetarëve të Kosovës ku një vend të posaçëm zënë edhe marrëdhëniet ndëretnike të cilat perceptohen ndryshe nga shqiptarët dhe ndryshe nga pjesëtarët e komunitetit serb. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

XS
SM
MD
LG