Lidhje

Prishtina hedh poshte komentet e Begradit rreth sigurisë në Kosovë


Në Kosovë, Ministri i Punëve të Brendshme, Zenun Pajaziti tha sot se shteti i ri është shndërruar në faktor të sigurisë dhe qëndrueshmërisë në rajon. Ai mohoi të gjitha komentet e udhëheqësve politikë të Serbisë sipas të cilëve elementë ekstremistë nga Kosova paraqesin rrezik për sigurinë. Ministri Pajaziti tha se Kosova ka hartuar strategji të veçantë për luftë kundër terrorizmit, ndonëse nuk ka asnjë shenjë për veprimtari të tilla ne vend. Nga Prishtina njofton korrespondenti ynë, Besim Abazi.

XS
SM
MD
LG