Lidhje

Kthimi i emigrantëve në Shqipëri, disa sjellin edhe talentet e tyre


Kthimi i emigranteve per pushime ne vendlindje eshte shnderruar vitet e fundit ne nje feste jo vetem per familjet e tyre, por edhe per komunitetin. Disa prej emigranteve sjellin me vete edhe pjese te punes dhe krijimtarise se tyre ne emigracion. Nderkohe, ne vendlindjen e tyre, strukturat vendore po bejne perpjekje per te mbeshtetur emigrantet me sherbime te shpejta. Korrepondenti Pellumb Sulo pergatiti reportazhin.

XS
SM
MD
LG