Lidhje

Trupat amerikane në Kosovë


Patrullimet, ruajtja e pakicave etnike, mbështetja për ndërtimin e institucioneve dhe për organizimin e forcës së re të sigurisë të Kosovës, janë disa nga detyrat e rreth 1,500 trupave amerikane që shërbejnë në Kosovë.

Këto ditë në Sandston të shtetit Virxhinia, u zhvillua ceremonia e përcjelljes së një grupi ushtarësh amerikanë që do të shkojnë në Kosovë me detyrë mirëmbajtjen e helikopterëve Black Hawk.

Një kronikë nga kjo ceremoni mund ta ndiqni të martën në emisionin Ditari, ora 18:00.

XS
SM
MD
LG