Lidhje

Shqipëri: Ligj i ri për përdorimin e tokës së papunuar


Qeveria shqiptare po përgatit një Ligj të ri për përdorimin e tokës së papunuar, duke u përjekur të nxisë sektorin bujqësor. Specialistët e kanë përkrahur këtë ligj duke e vlerëusar si mjaft të dobishëm në nxitje të tregut bujqësor. Korespondenti ynë Raimond Kola ishte në Drejtorinë e Bujqësië në Fier dhe përgatiti materialin.

XS
SM
MD
LG