Lidhje

Makinat elektrike dhe e ardhmja


Makinat hibride dhe ato plotësisht elektrike po bëhen prirja e së ardhmes dhe konkurrenca në këtë treg të ri po rritet me shpejtësi.

Një kompani e vogël në Kolorado po përpiqet të hyjë në këtë treg me besimin se prodhimet e saj do të kenë sukses.

Materialin me këtë temë mund ta ndiqni së shpejti në programin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG