Lidhje

Turistë italianë nisin një turne në Shqipëri


Nje grup turistesh, pjesetare te Klubit italian te makinave Camper, nisi sot nga Shkodra nje udhetim turistik 15 ditor neper Shqipëri. Ata udhetojne me 15 rulotat e tyre, duke zhvilluar nje nga llojet e turizmit alternativ, pak te njohur ne Shqiperi. Pjesëmarrësit e ketij grupi turistik jane nga shume zona te Italise dhe synojne te nxisin nje turizem me intensiv mes Italise dhe Shqiperise.

XS
SM
MD
LG