Lidhje

Qendra "Nansen" për dialog dhe të drejtat e pakicave në Mal të Zi


Qendra "Nansen" për Dialog në Malin e Zi ka vënë në dukje faktin se, kohët e fundit, në këtë Republikë janë shënuar përmirësime në drejtim të lirive dhe të drejtave të pakicave kombëtare. Koordinatori shqiptar pranë kësaj Qendre, Leon Gjokaj thotë se, megjithatë, ka një numër çështjesh që duhen çuar më tej, siç janë përfaqësimi më i mirë i shqiptarëve në institucionet shtetërore dhe zvoglimi i distancës mes grupeve etnike në Republikën e Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG