Lidhje

Tiranë: Diskutohet mbi krijimin e Gjykatës Administrative


Përfaqësues të biznesit diskutuan sot në Tiranë për të nxitur parlamentin e ri që të miratojë projekt-ligjin për krijimin e Gjykatës Administrative.

Në takimin e organizuar nga Agjencia Amerikane për Zhvillim Ndërkombetar USAID, ngritja e kesaj gjykate u vlerësua e rëndësishme për të zgjidhur mosmarrëveshjet në fushën e biznesit dhe për të reformuar sistemin e drejtësise.

Ky projektligj nuk u arrit të miratohej në parlamentin e mëparshëm për shkak të bojkotit të opozitës socialiste.

XS
SM
MD
LG