Lidhje

Limaj:  Rruga Merdare-Morinë përparësi e qeverisë së Kosovës


Në një intervistë për "Ditarin", Ministri i Transportit dhe Komunikacionit të Kosovës, Fatmir Limaj, komentoi lidhur me debatin që është zhvilluar atje kohët e fundit lidhur me protokollin për bashkëpunim policor ndërmjet EULEX-it dhe Beogradit, për përpjekjet e Prishtinës për të tërhequr investitorë të huaj në ndërtimin e rrugëve, si dhe për rifillimin e funksionimit të transportit hekurudhor në veriun e Mitrovicës.

XS
SM
MD
LG