Lidhje

Intervistë me anëtarin e Kryesisë së PS, Arben Malaj


Një grup politikanesh të Partisë Socialiste të opozitës zhvillojnë sot në Tiranë një takim me qytetarë socialistë, që të shpjegojnë idetë e tyre për reformimin e kësaj partie. Një nga pjesëtaret e këtij grupi, Arben Malaj, i cili u tërhoq nga kandidimi për kryetar partie, thotë se qëllimi kryesor i kësaj Lëvizjeje është që Partia Socialiste të reformohet si një forcë perëndimore dhe të mos largohet nga institucionet.

XS
SM
MD
LG