Lidhje

Kosovë: Vazhdojnë reagimet për protokollin EULEX - Beograd


Në Kosovë, kanë vazhduar reagimet rreth protokollit për bashkëpunim policor ndërmjet EULEX-it dhe Ministrisë së Punëve të brendshme të Serbisë, i cili u nënshkrua një ditë më parë. Megjithëse udhëheqësit e institucioneve thonë se Kosova nuk është pjesë e këtij protokolli, një pjesë e opozitës kritikon institucionet se nuk kanë bërë sa duhet për të penguar një zhvillim të tillë.

XS
SM
MD
LG