Lidhje

Maqedoni: Nisin përgatitjet për reformën zgjedhore


Maqedonia po përgatitet të bëjë reforma në fushën e zgjedhjeve në bazë të rekomandimeve të OSBE-së dhe ODIHR-it. Në disa zgjedhje të fundit në këtë vend janë shënuar parregullsi, ndërkohë që nuk ka munguar dhuna, frikësimi dhe kërcënimi i votuesve. Një tjetër faktor shqetësues është lista e votuesve. Maqedonia ka rreth 1 milion e 800 mijë votues të regjistruar dhe pastrimi i këtij regjistri do të marrë kohë.

XS
SM
MD
LG