Lidhje

Probleme për fillimin e vitit të ri shkollor në veri të Shqipërisë


Të hënën, më 14 shtator, fillon në Shqipëri viti i ri shkollor. Qeveria shqiptare ka dhënë fonde të konsiderueshme për riparimin dhe ndërtimin e shkollave të reja. Por, në disa rrethe të veriut, si në Shkoder dhe Pukë, disa mijëra nxënës nuk do të mund të futen në mjediset e reja për shkak të zvarritjes së punimeve dhe interesimit te pakët të stukturave arsimore dhe atyre vendore.

XS
SM
MD
LG