Lidhje

Kosovë: Përfundon greva e familjarëve të të zhdukurve


Në Kosovë një grup familjarësh të personave të zhdukur i dhanë fund një greve 16 ditëshe, gjatë së cilës kërkuan identifikimin e 405 trupave që mbahen në zyrën për persona të zhdukur dhe mjekësi ligjore në Prishtinë. Greva e cila gjatë dy ditëve të fundit ishte shndërruar në grevë urie u ndërpre pas zotimeve të presidentit të Kosovës Fatmir Sejdiu për angazhime shtesë për zgjidhjen e kësaj çështjeje.

XS
SM
MD
LG