Lidhje

Një ditë me NAAC-un


Këshilli Kombëtar Shqiptaro-Amerikan me qendër në Uashington, ose NAAC-u siç njihet shkurtimisht është një organizatë që mes të tjerash ka si mision të informojë për çështjet shqiptare zyrtarët e qeverisë dhe formuluesit e politikave në Shtetet e Bashkuara.

Një material për këtë organizatë mund ta ndiqni të enjten në programin Ditari, ora 18:00.

XS
SM
MD
LG