Lidhje

Së shpejti në Ditar


A është Kosova një shtet europian? Kjo ishte tema e diskutimit në Institutin e Paqes së Shteteve të Bashkuara këtu në Uashington. Engjëllushe Morina, drejtoreshë ekzekutive e Iniciativës Kosovare për Stabilitet dhe Ish Përfaqësuesi i Posaçëm i Sekretarit të Përgjithshëm të OKB-së në Kosovë, zoti Soren Jesen Petersen, flasin për rrugën e mëtejshme të integrimit të Kosovës në Bashkimin Europian dhe sfidat që mund të hasen drejt së ardhmes europiane. Kronikën ju ftojmë ta ndiqni të premten në emisionin tonë Ditari.


XS
SM
MD
LG