Lidhje

Shënohet dita e Fitër Bajramit në Shqipëri


Besimtarët myslimanë në të gjithë botën festuan sot festën e Bajramit të Madh apo Fitër Bajramit. Kjo festë shënon përfundimin e agjërimit dhe të muajit të Ramazanit. Edhe në Shqipëri, besimtarët myslimanë festuan sot Bajramin mes thirrjeve për ruajtjen e tolerancës ndërfetare dhe solidaritetitXS
SM
MD
LG