Lidhje

Qyteti i Studentit në Shqipëri në prag të vitit të ri akademik


Viti i ri akademik po afron ne Shqiperi, dhe krahas programeve dhe teksteve te reja bashkekohore, po aq te rendesishme jane edhe kushtet ku mësojne dhe jetojne studentet. Ne Qytetin Studenti jane duke u rindertuar disa fjetina, ku po permiresohen mjediset e studimit dhe te jeteses per 6 mije e 500 banoret e rinj te kesaj qyteze te mirenjohur nga shume breza. Kete vit eshte ulur me tej numri i studenteve per çdo dhome, nderkohe qe po permiresohet infrastruktura e ndertesave.

XS
SM
MD
LG