Lidhje

Shqiptarët e Maqedonisë reagojnë ndaj botimit të enciklopedisë


Shoqatat joqeveritare shqiptare dhe partitë politike në Maqedoni reagojnë ndaj botimit të enciklopedisë së Akademisë maqedonase të Shkencave, të cilën e konsiderojnë si fyese dhe me fakte të shtrembëruara historike për shqiptarët në përgjithësi. Ato paralajmërojnë se do të ngrenë aktpadi kundër Akademisë, ndërsa bëjnë thirrje për ndalimin e qarkullimit të kësaj enciklopedie.

XS
SM
MD
LG