Lidhje

Intervistë me z.Ilir Meta, Zv/Kryeministër dhe Ministër i Jashtëm i Shqipërisë


Në punimet e Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, është pjesmarrës dhe delegacioni shqiptar. Pjesë e tij është dhe Zv/kryeministri dhe Ministri i Punëve të Jashtme të Shqipërisë, Ilir Meta.

Gazetari i Zërit të Amerikës, Ilir Ikonomi, zhvilloi një intervistë me zotin Meta, gjatë programit televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG