Lidhje

Kryeministri Berisha takon në Nju Jork afaristët shqiptaro-amerikanë


Në Nju Jork, ka një organizatë e cila ia kushton veten ndihmës, mbështetjes dhe reklamimit të arritjeve të komunitetit shqiptar si dhe zhvillimit profesional të këtij komuniteti. Ata thonë se në komunitetin shqiptaro-amerikan ka shumë njerëz që nund ta ndihmojnë Shqipërinë dhe Kosovën me dijet dhe me kulturën e tyre profesionale.

XS
SM
MD
LG