Lidhje

Rrezatimi shqetëson shkencëtarët


Shkencëtarët po alarmohen nga shtimi i përdorimit të analizave radiologjike, për diagnostikimin e pacientëve.

Çdo vit 4 milionë amerikanë ekspozohen ndaj rrezatimit, në një nivel që mjekët e konsiderojnë të jetë i lartë.

Do të flasim më hollësisht për këtë temë të martën në rubrikën "Mjekësi dhe Shkencë", ora 18:00.

XS
SM
MD
LG