Lidhje

Shqipëri: Diskutim për reformat në sistemin shëndetësor


Drejtues dhe ekspertë te mjekësisë në Shqipëri, diskutuan sot për reformat në sistemin shëndetësor të vendit, i cili ka shume probleme dhe vështirësi. Pjesmarrësit pohuan se shërbimet shëndetësore janë të prapambetura si nga ana mjekësore ashtu edhe nga ajo e menaxhimit financiar.

XS
SM
MD
LG