Lidhje

Hidrocentrali i Vaut të Dejës dhe mbrojtja e mjedisit


Kohët e fundit, Shqipëria po bën përpjekje për shtimin e burimeve të veta energjitike, në shërbim të zhvillimit të vendit. Ndërkohë po punohet edhe për mirëmbajtjen e hidrocentraleve kryesore të vendit, ndër ta edhe tre hiodrocentralet e mëdha të kaskadës së Drinit.

XS
SM
MD
LG