Lidhje

Kosovë: Sistemi shëndetësor përballet me vështirësi


Në Kosovë sistemi i shëndetësisë vazhdon të përballet me vështirësi. Autoritetet thonë se janë duke reformuar këtë sistem të dëmtuar rëndë nga e kaluara, ndërsa kritikët thonë se reformat janë ende të largëta. Ndër problemet kryesore të këtij sistemi numërohen mungesa e infrastrukturës ligjore, buxheti ende i vogël dhe kushtet e vështira në të cilat veprojnë punonjësit në sektorin publik.

XS
SM
MD
LG