Lidhje

Tetori, muaji i luftës kundër kancerit


Lufta kundër kancerit nuk ka përfunduar, por po bëhet përparim, thuhet në një studim të kohëve të fundit. Përsosja e pajisjeve kërkimore në laboratorë e të analizave dhe përmirësimi i trajtimeve kanë ndihmuar shmangien e 650 mijë vdekjeve nga viti 1990 – 2005.Më hollësisht, të martën në Emisionin televiziv Ditari.

XS
SM
MD
LG