Lidhje

Shqipëri: Kërkohet konsensus për reformën në drejtësi


Presidenti Bamir Topi dhe kreu i delegacionit të komisionit europian Helmut Lohan thanë sot se reforma në Drejtësi kërkon bashkëpunim dhe konsensus politik mes palëve. Komentet e tyre u bënë gjatë një takimi mbi çështjen e reformës në sistemin gjyqësor në dritën e integrimit europian të vendit. Të njëjtën thirrje për bashkëpunim e bëri edhe ambasadori i OSBE-së Robert Bosch gjatë raportit vjetor për Shqipërinë në Vjenë, ndërsa analizonte zgjedhjet e 28 qershorit.

XS
SM
MD
LG