Lidhje

Mbrojtja e pasurive natyrore


Mbrojtja e pasurive arkeologjike dhe historike nga dëmtimet mbetet një nga sfidat për organet vendore në jug të Shqipërisë. Ekspertë shqiptarë dhe të huaj po diskutojnë në Gjirokastër mbi forma bashkëpunimi vecanërisht në rastet e fatkeqësive natyrore. Aktiviteti që po zhvillohet për herë të parë në Shqipëri synon edhe përfshirjen më të madhe të studentëve në programe të tilla të mbrojtjes për parqet arkeologjike dhe Qendrat Historike.

XS
SM
MD
LG