Lidhje

Zgjedhjet komunale në Kosovë: Prizreni


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase. Zëri i Amerikës do të sjellë kronika nga disa prej qendrave kryesore të Kosovës. Në këtë material pasqyrohen debatet që po përcjellin fushatën për pushtetin komunal në komunën e Prizrenit.

XS
SM
MD
LG