Lidhje

Feja në Shqipëri - konferencë ndërkombëtare


Tradita e Shqiperisë për bashkejetesën fetare u diskutua sot ne nje konference nderkombetare te vendeve te Mesdheut. Folesit ne kete konference theksuan se vendet me probleme dhe konflikte nderfetare mund te shohin se si dialogu dhe toleranca krijojne realisht harmoni dhe paqe në komunitetet qytetare.

XS
SM
MD
LG