Lidhje

Zgjedhje në Kosovë


Më 15 nëntor në Kosovë mbahen zgjedhjet për pushtetin komunal, të parat që nga shpallja e pavarësisë së vendit dhe të parat që organizohen në tërësi nga institucionet vendase.

Zëri i Amerikës po ju sjell kronika nga disa prej qendrave kryesore të Kosovës. Një kronikë mund ta ndiqni të hënën në Ditari, në orën 18.

XS
SM
MD
LG